Privatlivspolitik for Dyst!

Personoplysninger
Når du benytter Dyst!, indsamler og behandler vi almindelige personoplysninger. Det sker, hvis du registrerer dig som bruger og eksplicit giver samtykke hertil. Specifikt drejer det sig om:

Formål
Personoplysningerne bruger MegaNørd til at give dig særlige spørgsmål i kategorien ’Din ungdom’ samt at kunne levere de services til spillet, du har efterspurgt, for eksempel at fremsende nyt kodeord.
Såfremt du specifikt giver samtykke dertil, kan udviklerne, det vil sige MegaNørd og Aarhus Universitetsforlag, bruge din e-mail-adresse til følgende formål:

Videregivelse af personoplysninger
De oplysninger, du opgiver, deler vi udelukkende med vores webhost One.com, der med højeste datasikkerhed lagrer oplysningerne. De eneste oplysninger om dig, der i spillet er synlige for andre brugere er dit brugernavn og pointscore.


Opbevaring og ændring af personoplysninger
Personoplysningerne behandler vi, så længe du har behov for dem som bruger, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige for formålet. Såfremt du ønsker det, kan du til enhver tid ved henvendelse få oplyst, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, og efter specifikt ønske få dem videresendt til tredjepart. Desuden kan du til enhver tid automatisk rette eller slette dine personoplysninger i app’en.

Udgiver og dataansvarlig
Dyst! ejes og vedligeholdes af
MegaNørd
Vestergade 49 E, st. 
8000 Aarhus C 
+45 27 59 60 13 
kontakt@meganørd.dk